Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Til og fra Istanbul

Istanbul

Istanbuls Lufthavn, Atatürk Hava Limani, ligger på byens europæiske side. Du kan komme til Istanbul både med charter- eller rutefly, og fra Danmark kan du flyve direkte til Istanbul med flyselskabet Turkish Airlines.

 

Udenrigs- og indenrigsterminalerne ligger side om side i lufthavnen, og der er alt det, du kan tænkes at få brug for i en lufthavn: Turistbureau, biludlejning, bankautomat, restauranter og butikker. Det tager ca. en halv time at komme ind til centrum fra lufthavnen. Du kan vælge at tage flybussen, Havas – et fleksibelt transportmiddel, der kører hver time og koster ca. 30 kroner. I lufthavnen er der også direkte nedgange til tunnelbanen, som bringer dig til busstationen i Esenler på et kvarter eller Aksaray på 30-40 minutter. I Aksaray kan du skifte til sporvogn mod Sultanahmet og Eminönu. Tager du taxi ind til centrum, koster det ca. 100-200 kroner.

Kort over Istanbul

Header
Subject
Body
Footer