Restauranter i København

København

Kogekunsten i København stritter i alle retninger. Niveauet veksler mellem højt og lavt, fed kost og slankekost, dyrt og billigt. Du kommer til at støde på den klassiske ostemad med syltet agurk og mayonnaise såvel som smørrebrød og røde pølser. Falafel er den bedste natmad efter en hel aften i byen, hvor det danske øl flyder frit.

I København er der også mange luksuriøse restauranter i topkvalitet. Der er mange restauranter, der både er påvirket af det franske og det italienske køkken. Hele 6 af Københavns restauranter har mindst én stjerne i Michelinguiden.

Café Sorgenfri, Brolæggerstræde 8. Dunkel, hyggelig og så dansk, som det kan blive. Det er én af Københavns ældste restauranter. Prisniveau: Mellem.

Noma, Strandgade 93, www.noma.dk . Prisbelønnet restaurant i gammel lagerbygning ud til vandet i Christianshavn. Blanding med betoning på særprægede nordiske råvarer, eksempelvis moskusokse. En oplevelse! Prisniveau: Dyrt.

Københavner Caféen, Badstuestræde 10. Dansk mag og løssluppen stemning. Snaps serveres i hele flasker på bordet. Det er ikke usædvanligt, at nogen her sætter sig ved pianoet og synger populære danske sange. Prisniveau: Mellem.

Spiseloppen, Bådmandsstræde 43. I udkanten af Christiania, www.spiseloppen.dk. Stor spisesal med trægulv og store borde med en meget personlig service. Prisniveau: Mellem.

Nørrebro Bryghus, Ryesgade 3, www.noerrebrobryghus.dk. Blanding af retter fra bl.a. Italien, Frankrig og Danmark. Indrettet i gammelt fabrikslokale, som nu er bryggeri og restaurant. Restauranten serverer frokost, brunch og middag. Prisniveau: Mellem.

Sticks´n´Sushi, Istedgade 62, www.sushi.dk. Kæde med kvalitets-sushi, som ligger flere steder i byen. Én af Vesterbros populæreste restauranter. Der kan ikke bestilles bord.

Kort over København

Header
Subject
Body
Footer