Rom

Rom

Rom – mærk historiens vingesus

 

I Rom er der alt, hvad du behøver, for at få en vindunderlig storbyferie. Det er som at rejse tilbage i tiden at komme til denne by. Her er en herlig blanding af gammelt og nyt. Rom er fyldt til randen med historie. Her er Colosseum, over 400 kirker, paven, kardinaler og en kejserlig historie. Det indgår alt sammen i et skønt hverdagsliv med smukke paladser og fontæner. Med vidunderlig mad og verdensberømte vine. Med afslappede mennesker og en masse fortovsserveringer. Velkommen til Rom, den evige by.

 

I Rom vrimler det med historiske seværdigheder. Det bedste ved Rom er, at byen er så tilpas lille, at du kan opleve alle de store seværdigheder til fods. Men det kan være nærmest umuligt at nå at besøge alle de historiske steder og bygninger i løbet af ét besøg. Der er dog nogle steder, som en førstegangsbesøgende til Rom simpelthen skal opleve. Hertil hører Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Vatikanstaten, Peterskirken og Michelangelos malerier i det Sixtinske Kapel.

 

Rom er ikke kun historie, men også nutid. I byen kæmper de historiske kulturskatte om pladsen med moderne modehuse, spændende restauranter og smarte barer. Her er alt det, man måtte ønske sig, hvad angår indkøbsmuligheder, udendørs liv og god mad. Et godt tips for at få mest muligt ud af dit besøg i Rom, er at lave en plan for de ting, du vil se og gøre, mens du er der. Husk at kaste en mønt i fontænen Fontana di Trevi, inden du forlader byen. Så ved du, at du kommer tilbage.

 


Kort over Rom

Header
Subject
Body
Footer