Bedste fly priser

Travel blog awards

Travel Blog Awards 2012

Til årets Travel Blog Awards »

Vores vindere er kåret!

Her kommer det, vi alle har ventet på - vinderne af Supersavers Travel Blog Awards.

Vi hos Supersaver vil gerne takke alle, der har deltaget via både nomineringer og afstemninger. En meget stor tak til alle jer bloggere, der gør sådan et vidunderligt stykke arbejde med jeres skriverier og fotografering - i både inspirerer og imponerer!

Travel Blog Awards er afsluttet for denne gang men hold øjnene åbne, for der bliver chance for at konkurrere igen til næste år! Klik på hver kategori for at læse mere om vinderne og se det endelige resultat.

Besøg også gerne vores bookingsektioner på Supersaver.dk

Billige fly
Flyrejser
Hoteller 

 

 

Hvordan udvælges de bedste bloggere i Travel Blog Awards?

Nomineringensperioden i Travel Blog Awards varede i to uger, frem til den 23/4 2013. Her kunne det danske folk nominere deres favoritblogge i forskellige kategorier. Derefter præsenteredes de fem blogge fra hver kategori, som fik flest nomineringer og opfyldte juryens udvælgelseskriterier, og dermed gik videre til afstemningen i finalen. Afstemningen fandt sted fra 29/4 2013 indtil 13/5 2013. Vinderne præsenteredes 16/5 2013.Læs mere om nomineringsproceduren og juryens kriterier!

 


Var din kategori ikke med denne gang? Bare rolig! Hos Supersaver er vi vilde med rejseblogge, og vi vil gerne gøre opmærksom på alle de dygtige bloggere, der findes i bloggosfæren. Til næste Travel Blog Awards vil der være endnu flere kategorier. Hold godt øje med næste mulighed for at nominere og blive nomineret!


Nominer din favorit blandt rejsebloggene til Travel Blog Awards. Supersavers Travel Blog Awards er en årlig udnævnelse, hvor vi i fællesskab nominerer og stemmer på årets bedste blogge i forskellige kategorier!


Du kan se alle de nominerede blogge til Travel Blog Awards her »»

Har du spørsmål vedrørende Travel Blog Awards?
Send en mail til event@supersaver.dk

 

 

 

 

Header
Subject
Body
Footer