Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Nomineringsprocedure 2012

/files/image/dk-travelblogawards-blog-header-746x366.jpg - dk-travelblogawards-blog-header-746x366.jpg

Nomineringen er åben for alle via http://www.supersaver.dk/konkurrence/blog-awards i perioden 9. april 2013 til 23. april 2013 kl 15.00.

Herefter udpeger juryen hos Supersavers fem finalister blandt de blogge i hver kategori, som har fået flest nomineringer og som opfylder juryens kriterier eksemplarisk. De blogge, der går videre til finalen, præsenteres den 29. april 2013 til afstemning.

Afstemningen åbnes, når blogfinalisterne præsenteres, og er åben i perioden 29. april 2013 til 13. maj 2013 kl. 11.00.

Vinderne i hver kategori præsenteres den 16. maj 2013 på nomineringssiden, på Supersavers Facebook-side, på Supersavers side på Google+, i pressemeddelelse og i nyhedsbrev.

 

Juryens bedømmelse

Juryen skal tage følgende med i overvejelserne, når de bedømmer de nominerede bidrag:

• Er bidraget inspirerende
• Er bidraget informativt
• Giver bidraget lyst til mere
• Bidragets sproglige kvalitet
• Er bidraget personligt
• Bloggerens evne til at visualisere rejseoplevelsen

Juryen har mulighed for at flytte nominerede bidrag til en anden og mere passande kategori end den, bidraget er nomineret i. Juryens beslutning er endelig.

Kriterier

Bedste Rejseblog

Hvilken en af alle rejsebloggene er mest inspirerende, hvem får os alle til at længes efter en solfyldt ferie og hvem kommer med de bedste tips før årets ferie? Vi er på udkig efter bloggere, der skriver om rejser, så tastaturet gløder, og som får læseren til at drømme sig væk til både nære og fjerne lande.

Bedste Asiensblog

Østen lokker os danskere med masser af rejser hvert år, og nogle af os bliver endda så "bidt' af Asien, at vi pakker rub og stub og helt enkelt vælger at emigrere! Blandt alle de herlige Asienblogge leder vi efter en, der på inspirerende og ærlig vis formår at berette om rejserne til Asien eller livet i Asien.

Bedste Fotoblog

Bevæbnet med sit kamera foreviger den blogger, vi søger, sine ferierejser med største iver og forkæler læseren med fantastiske scenarier og udsigter!

Vilkår

• Vinderne får besked via e-mail, kort tid efter at Travel Blog Awards er afsluttet.
• Ansatte hos Supersaver/Den Danske Rejsegruppe samt samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen.
• Navnet på vinderen i den respektive kategori i Travel Blog Awards offentliggøres på Supersavers Facebook-side, på siden for Google+ samt på webstedet. Navnet publiceres også i vores nyhedsbrev.
• Supersaver/Den Danske Rejsegruppe er ansvarlig for Travel Blog Awards.
• Juryens beslutning er endelig.
• Supersaver/Den Danske Rejsegruppe forbeholder sig en eksklusiv ret til, at eventuelle ændringer, der måtte blive truffet vedr. vindere, ændringer af periode, oplæg, gennemførelse eller andet vedr. Travel Blog Awards, er definitive og endelige.

Header
Subject
Body
Footer