Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Bedste Asienblog 2012

Travel blog awards

Vinderen i kategorien Bedste Asienblog:
Anette og Preben's rejseblog

Hvad betyder det for dig, at du er blevet kåret Bedste Asienblogger?
Vi er selvfølgelig lidt stolte af at blive kåret til bedste Asienblog og det giver os mod på at fortsætte med at beskrive vores rejsemål.

Hvordan kom du i gange med at blogge, og hvad var det, der fik dig til at skrive om netop Asien?
Vi gik igang med at blogge fordi bloggen er en god måde at holde familie og venner opdateret på de oplevelser vi har haft på vores rejser. Vi startede i det små, da vi sidste år var i Sydamerika og det blev så min kone der primært har skrevet på vores Asienblog og jeg der har taget billederne og skrevet enkelte indlæg. Det har været en daglig fornøjelse at kunne fastholde de oplevelser vi havde gennem 2 mdr. i Asien.

Hvad driver dig når du skriver? Hvad er det bedste ved at blogge om rejser?

Netop fastholdelsen af vores oplevelser og muligheden for at give andre rejsetip, til hvor let det er at rejse selvstændigt uden brug af færdigarrangerede rejser, har været den primære årsag til bloggen.

Har du et råd til dem, der kunne tænke sig at starte en blog?
Der har dog også været en del forhindringer ved at blogge, ikke alle steder har internettet været alt for stabilt så tidligt lærte vi, efter vi et par gange havde spildt et par timer på at skrive hvorefter nettet gik ned, at skrive alt i et Word dokument for derefter at kopiere til bloggen.

Hvad er dine fremtidige planer for bloggen?
Bloggen vil blive videreført på fremtidige rejser og vi håber at blive endnu bedre til at beskrive de oplevelser vi har.

Hvordan vil du fejre din udnævnelse ?
Lidt godt at spise og en god rødvin kan der vel blive plads til.

Og endelig - har du et sjovt minde, du gerne vil dele med os ?
Minder har der været mange af på netop denne tur, det er svært at sætte ord på et enkelt minde, Det største indtryk er nok den gæstfrihed som vi mødte fra den Vietnamesiske befolkning. Sjove og spændende oplevelser har der været en del af. Vi har bakket på en 3 sporet motorvej da taxachaufføren kørte for langt, kørt i tog tog og busser med kakkelaker og andre spændende medrejsende. Sejlet i monsunregn. På vej mellem Hue og Hoi Ann i privat taxa gjorde vi holdt for en rygepause, In the Middle off Nowhere, vi havde ikke set mennesker længe men straks dukkede der en vietnameser op af vejgrøften for at sælge diverse varer, han gjorde en god handel.

Besøg bloggen: https://www.anettepreben.blogspot.se/Header
Subject
Body
Footer