Bedste fly priser

#1 Bedste Rejseblog 2012

Travel blog awards


Vinderen i kategorien Bedste rejseblog:
Renefrederiksen.dk

Hvad betyder det for dig, at du er blevet kåret Bedste Rejse-blogger?
Det er et stort klap på skulderen fra alle de som har stemt. Jeg håber det er fordi jeg gør et godt stykke arbejde og folk kan bruge mine beretninger til inspiration for egne roadtrips og finde den hjælp de matte have brug for, til at kunne komme godt af sted på egen hånd.

Hvordan kom du i gange med at blogge, og hvad var det, der fik dig til at skrive om netop roadtrips i USA ? 

Jeg har blogget siden 2005. Dengang var det mest for at holde familie og venner opdateret med, hvad jeg gik og lavede og hvor jeg var henne (jeg rejste en del i Europa i mit tidligere job). Indtil 2008 bloggede jeg om stort set alt, men havde været på roadtrip i USA fem gange og jeg bloggede en del mere fra de ture end ellers. 2008 var også året hvor nogle venner skulle en måned af sted til USA og spurgte mig til råds. Jeg satte ord på en del af det praktiske, og fandt ud af, at det var noget jeg brændte for, så mine praktiske råd fandt vej ud på bloggen og antallet af besøgende tog til efterhånden som jeg fyldte flere råd ind på siden, skrev indlæg fra mine ture og svarede på spørgsmål. 


Hvad driver dig når du skriver?
Et ønske om at andre også bør opleve det jeg lige har set, hørt, smagt, gjort. Jeg skriver for at hjælpe andre til bedre oplevelser i USA. Mine rejsebeskrivelser skulle gerne give inspiration til andre I deres planlægning, og de praktiske råd er også med til at fjerne ”det farlige” ved at rejse langt væk, leje en bil og køre rundt på egen hånd.

Hvad er det bedste ved at blogge om rejser ?

Mulighederne. Når du er ude og rejse så oplever du hele tiden. Alle disse oplevelser kan du sætte ord og billeder på og selvom du kommer de samme steder hen en anden gang, så er det langt fra sikkert du har en lignende oplevelse. Fordi der er så mange indtryk ,så er der en bred vifte af emner at vælge mellem til bloggen. Bloggen kan være en mulighed for fokuserer på noget du brænder for og bringe det videre. Jeg har valgt at fokuserer på roadtrips i USA. Ikke storbyferier eller badeferier i USA. Det lyder måske lidt smalt, men faktisk er der ikke timer nok i døgnet til at jeg kan nå at skrive alt det jeg gerne vil om roadtrips i USA.

Har du et råd til dem, der kunne tænke sig at starte en rejseblog?

Begræns dig, find din niche og udforsk den. Når du først kommer i gang, så er det nemmere at finde indhold til en rejseblog end du regner med. Vær bevidst om at ikke alle rejser og ikke alle oplevelser på en rejse behøver at blive blogget om. En rejseblog er ikke noget du får succes med fra den ene dag til den anden. Tre uger i Thailand kan godt være startskuddet til en rejseblog, men en håndfuld beretninger fra den tur betyder ikke du har en rejseblog. Du skal brænde for den niche du vælger, ellers dør din blog ud når du kommer hjem.

Hvad er dine fremtidige planer for bloggen?
Jeg har lange lister med ting jeg gerne vil skrive om, men tiden er ikke til det. Derudover er der en række tekniske ting jeg skal have ordnet på min side, så den er bedre rustet til fremtiden. Den mest umiddelbare plan for fremtiden bliver eksekveret senere på måneden, hvor jeg tager til Toronto og tilføjer Canada som roadtrip destination på bloggen.

Hvordan vil du fejre din udnævnelse ?
Ved at takke alle de som har stemt. Jeg er utrolig glad for alle de som vender tilbage til min blog, læser mine beskrivelser, stiller spørgsmål og hjælper andre med at svare på diverse spørgsmål. Jeg har også en masse trofaste læsere på Facebook som jeg ved også har medvirket til denne award. Og så ved at tage en stor Jack D. Tennessee Honey og cola.

Og endelig - har du et sjovt minde, du gerne vil dele med os ?

På min tur ad Route 66 i 2011 boede jeg nede i Grand Canyon Caverns Suite. Det er en unik overnatningsmulighed som det stadig kun er få som har benyttet sig af. En lokal TV station havde fundet frem til stedet og da vi havde boet nede i grotten natten over, blev spurgt om de måtte interviewe os. Så jeg har ikke kun boet 65 meter under jorden i en grotte. Jeg er også blevet interviewet til amerikansk tv om oplevelsen – som selvfølgelig er grundigt beskrevet på min blog.

https://www.renefrederiksen.dk/2011/08/25/grand-canyon-caverns-suite-pa-route-66/


Besøg bloggen: https://www.renefrederiksen.dk/


Header
Subject
Body
Footer