Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Barer og natklubber i Helsinki

Helsinki

Ateljee Bar, Yrjönkatu 26. Baren med den absolut bedste udsigt over Helsingfors. Længst oppe i tårnet på Sokos Hotel Torni ligger denne lille, enkle bar. Tag en øl her og se solens sidste stråler kærtegne byen. Om sommeren kan du nyde din drink udenfor. For at komme til baren, går du ind i hotellet og tager elevatoren op og så trapperne det sidste stykke. Baren er i stort set altid fuldt besat. Åben til kl. 01.30 fredag og lørdag, søndag til kl. 23.30 og på hverdage til kl. 00.30.

Spårakoff. Har du lyst til sightseeing og en kold øl samtidigt? Spårakoff, den røde bar-sporvogn kører gennem midtbyen om sommeren (maj-august) og koster 8 euro for en voksen og det halve for et barn (under 12 år). Den kører tirsdag til lørdag og starter fra jernbanestationen hver hele time mellem kl. 14 og kl. 20. Man kan også hoppe på ved Operahuset og Salutorvet.

Molly Malones, Kaisaniemenkatu 1 b, irsk pub. Hver aften er der live bands med godt træk både på scenen og i baren. Bandet og de besøgende bestemmer, hvornår aftenen er slut. www.mollymalones.fi.

Helsinki Club, Kluuvikatu 8. Populært dansested med fuldt hus om lørdagen. Relativt ungt publikum. Åben til kl. 04.00. Der er også en særskilt del af baren, som lukker kl. 02.00 og er til et noget ældre publikum.

Tavastia Club, Urho Kekkosen Katu 4-6. Helsingfors’ fornemste rockklub. Vægten ligger på alternativ rock. Der er også restaurant. www.tavastiaklub.fi

Kort over Helsinki

Billige fly til Helsinki

Header
Subject
Body
Footer