Restauranter i Helsinki

Helsinki

Hesburger, en finsk hamburgerkæde, der findes flere steder i Helsingfors. Spis en svinefiletburger med groft brød eller køb en frisk salat. Prisniveau: Billigt.

Zetor, Mannerheimintie 3-5. Dette er så tæt på det finske køkken, som du kan komme. Her serveres finsk mad, finsk musik og hård rock i et miljø med ternede duge, mælkejunger og traktorer. Den mad, der serveres, er finsk sisu-mad, det vil sige mad til de kraftkarle og -kvinder, der kører med traktorer og malker køer. Eller til turister, der er trætte af alt for dyre restauranter, og som gerne vil opleve noget virkelig finsk. Frikadellerne kan anbefales! Om aftenen er her rockklub.
Prisniveau: Mellem.

Memphis, Yliopistonkatu 8. Menuen er inspireret af forskellige madkulturer, især alt fra det karibiske køkken – bryder du dig ikke om kokos, må du gå et andet sted hen. Restaurantkæde med 3 restauranter i Helsingfors.
Prisniveau: Mellem.

Babushka Ira & St. Petersburg Bar, Uudenmaankatu 28. Romantisk og intim russisk restaurant. Gå ikke derfra uden at have prøvet deres blinier, klatkager og løg.
Prisniveau: Dyrt.

Savoy, Eteläesplanadi 14. Luksusrestaurant, der er tegnet af Alvar Aalto. Sidder man ved vinduerne, har man en fantastisk udsigt over Esplanadparken, mens man nyder sin hjortefilet.
Prisniveau: Dyrt.

Kort over Helsinki

Header
Subject
Body
Footer