Bedste fly priser

Kom rundt i New York

New York

Hvordan kommer man omkring i New York
Du oplever mest i New York ved at spadsere og finde frem til alle de helt specielle bydele, men af og til har du brug for at køre en længere strækning, og så er tunnelbanen den hurtigste måde at komme omkring på. New York har én af verdens største – og billigste tunnelbaner. Der er desuden meget rent og sikkert. En enkeltbillet koster ca. 2 dollar, men skal du blive længere i byen, kan det være godt at købe et dag- eller ugekort. Ugekort eller 10-turskort kan købes i flere af tunnelbanernes nedgange. De fås enten hos afspærringsvagterne eller i automater, der tager sedler eller kontokort.

Klik her for at se et kort over New Yorks tunnelbanesystem >>

Der er et omfattende busnet og masser af taxier, men de tager lidt længere tid, især i myldretiden. Hvad er mere typisk for New York end en gul taxi? Taxi er billigt, og det går som regel hurtigt, hvis det ikke er myldretid.

Det kan føles lidt skræmmende at leje en bil for a komme omkring, men det er slet ikke så svært. Du skal blot være lidt ekstra opmærksom, men så kan du også komme til mindre tilgængelige bydele og få et hurtigt overblik over byen.

Kort over New York

Header
Subject
Body
Footer