Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Paris

Paris

Paris – livsnyderens fortrukne by

 

Paris er en by for livsnydere, for gourmeter og romantikere. Vin og god mad på en dejlig restaurant, en spadseretur om aftenen hånd i hånd med sin elskede – hen over nogle af Seinens mange broer. Pont Neuf er nok den ældste af dem alle. Til højre ses den velkendte baggrund med Eiffeltårnet og til venstre imponerer Notre Dames mægtige facade. Lidt derfra ligger den helt specielle boghandel Shakespeare & Co, der har været tilholdssted for store navne som Ernest Hemingway og James Joyce.

 

Paris er historie, forfattere, kunstnere og ophedede cafédiskussioner. Paris er også en multikulturel verdensby med fuld fart på og 9 millioner indbyggere. Her er fremtiden såvel som det forgangne. Paris lever særdeles godt op til sit ry som et naturligt sted for kulturromantikerne. Der er mange muligheder for at gå i forfatternes og kunstnernes fodspor. Her levede og arbejdede store navne som Pablo Picasso, James Joyce og August Strindberg.

 

Paris er en verdensby og har de samme problemer som andre verdensbyer. Vær derfor opmærksom på lommetyve ved turistseværdigheder, markeder og i tunnelbanen.

 

Paris, byen ved broerne, er en by, man forelsker sig i.

 


Kort over Paris

Billige fly til Paris

Header
Subject
Body
Footer