Restauranter i Paris

Paris

De fleste forbinder Paris med mad og vin, og det franske køkken er blandt verdens bedste. Kogekunstens hovedstad er ikke billig, men nydelsen er så meget desto tørre, så vær ikke fedtet, når det drejer sig om maden. Lad maden, råvarerne og kreativiteten blive en lystbetonet oplevelse. Hold øje med de gode specialtilbud. Bistroer og restauranter har sædvanligvis en dagens menu, som allerede er klar. Der indgår forret, hovedret og dessert. Det er bedst at reservere bord i forvejen.

Restauranttips i Paris:

Brasserie Lip, 151 Boulevard Saint-Germain, metro Mabillon, dyr, men god restaurant helt tilbage fra 1880. Historisk set et tilholdssted for kendte kunstnere.
Prisniveau: Mellem.

Le Coupole, 102 Boulevard du Montparnasse, métro Vavin. Stor restaurant med klasse, der åbnede første gang i 1927 som en ”bar américain”. Deres østers er gode. Der er også en caféafdeling. Kendte kunstnere har dekoreret søjlerne, bl.a. den svenske Isaac Grünewald. Sidst i 1920’erne flokkedes kunstnerparnasset her.
Prisniveau: Mellem.

Les Deux Moulins, 15 Rue de Lepic, métro Blanche. Den 5 gange Oscarnominerede film ”Amelie fra Montmartre” blev indspillet her i 2001. Bar og brasserie med gode spisetilbud. Populær søndagsbrunch. En skøn blanding af Amelie-turister og stamkunder mødes her.
Prisniveau: Mellem.

Chez Omar, 47 Rue de Bretagne. Métro Filles Du Calvaire, Arts-et-Métiers, marokkansk mad i en gammel fransk restaurant med mange kendte pariseransigter omkring bordene.
Prisniveau: Mellem.

Spoon, 14 Rue de Marginan. Métro Franklin D Roosevelt. Alain Ducasse åbnede Spoon i slutningen af 1998. Spoon er et helt nyt koncept, hvor alverdens madtraditioner samles. Også det, der drikkes, kommer alle mulige steder fra i verden. Du komponerer selv dit måltid, og som regel giver køkkenchefen selv forslag.
Prisniveau: Dyrt.

Le Vieux Bistro 14 Rue du Cloitre-Notre Dame, 4 arr, tunnelbane Cité eller St-Michel. Klassisk og saftig boeuf bourguignon, når du er blevet træt af Notre Dames mange trapper. Elegant mad og bordeauxvin. Spis i den hyggelige bistro eller på den åbne terrasse.
Prisniveau: Mellem.

Kort over Paris

Header
Subject
Body
Footer