Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Kom rundt i Paris

Paris

At komme omkring i Paris

Paris’ kollektive trafik hedder Ratp. Byens transportnet er inddelt i 8 zoner, og selve centrum ligger i zone 1 og 2. Du kan købe billetter, så du kan tage med bus, tunnelbane og pendlertog. Du kan købe et hæfte med 10-kuponer – Carnet – som købes på stationerne eller i tobaksforretninger med et grønt metroskilt. Skal du være en hel uge i Paris, kan det bedst betale sig at købe et Carte Orange, der gælder i en uge eller en måned, taget med foto. Informationer om lokaltrafikken på www.ratp.info

Taxi opkræver ekstra afgifter for 4 passagerer samt for bagage over 5 kilo. Alpha Taxis 01-458 585 85, Taxis Blues 08-91 70 10 10.

I Paris kan du let leje en cykel. Du lejer en cykel med dit kreditkort på en af de cykelstationer, der ligger på fortove og torve, hvorefter en cykel kobles løs. Gratis i den første time, afgift trækkes fra og med time nr. 2, og timeafgiften stiger, jo længere du lejer den.

Båd
En sejltur på floden Seinen er en behagelig måde at opleve Paris på. Flodbussar, Batobus, standser hvert 15.-20. minut ved bl.a. Eiffeltårnet, Musée d´Orsay, Louvre, Champs-Elysées. Trafik på Seinen juni-september, enkeltbillet 2,50 € pr. stop.
1-dagspas 10 €. For studerende 8 € og for børn 5,50 €

Vil du hellere komme omkring i byen med bil, kan du bestille udlejningsbil hos os på Supersaver.

Kort over Paris

Billige fly til Paris

Header
Subject
Body
Footer