Palma de Mallorca

Palma De Mallorca

Palma de Mallorca – Middelhavets spanske ferieperle

 

Den lille, typisk spanske by Palma de Mallorca på den populære ferieø Mallorca kaldes ofte kun Palma. Der bor kun 360.000 indbyggere, ikke desto mindre byder byen på et lige så flot udbud af forlystelser og underholdning som enhver storby. Der er gode indkøbsmuligheder, masser af smarte barer, caféer, restauranter og natklubber, hvor du kan danse til solen står op næste morgen. Her er også et pulserende folkeliv, farvestrålende alléer og den pragtfulde Catedral de Palma. Med alt dette viser Palma, at byen virkelig er en bemærkelsesværdig hovedstad. I de senere år er der også skudt en masse smukke barer og designhoteller op i byen, som har været med til at få byens trendsættende faktor op på nye højder. Palma kaldes ofte for et Barcelona i miniformat. Det er en by man trives i – uanset årstiden.

 

I det centrale Palma findes det meste, som byen kan tilbyde sine besøgende. Her er de mest interessante seværdigheder, museerne, de bedste indkøbsmuligheder og de sjoveste barer. Passeig des Borns hedder ét af Palmas mange kendemærker. Det er en lang grøn allé, hvorfra byens labyrintiske gågader begynder. Også turistbureauet ligger her. I den ene ende af alléen ligger torvet Placa Rei Joan Carlos I, og i den anden ende kan man se havet, kongepaladset og katedralen. Går du forbi kongepaladset kommer du efterhånden frem til torvet Placa Cort, hvor rådhuset fra 1600-tallet ligger.

 

Palmas centrum opleves bedst til fods med mange pauser på nogle af de pæne udendørs fortovsserveringer eller caféer, hvor du kan få noget godt at drikke og sidde og se på mennesker.

Kort over Palma De Mallorca

Header
Subject
Body
Footer