Kom rundt i Palma

Palma De Mallorca

Skal du kun færdes i Palmas centrale dele, får du næppe brug for noget transportmiddel. Det klarer du sagtens på dine egne raske ben. Vil du dog hellere tage bussen, så har Palma et ganske udmærket bussystem. Busstationen ligger ved Placa Espanya, og det er bus nr. 2, der kører gennem byens centrale dele. Billetten koster ca. 1 euro, hvis du kun skal køre inden for centrum.

 

Du kan også vælge at tage med en turistbus. De er røde og standser forskellige steder i Palma. Når du stiger op i bussen, køber du en 24-timers billet. Billetten gør, at du kan hoppe af og på busserne så ofte, du vil, inden for ét døgn. Med bussen kommer du til mange spændende seværdigheder både i og uden for byen. De kører ca. hvert 20. minut, og via hovedtelefonerne kan man få oplysninger om de steder, der passeres på flere forskellige sprog, bl.a. på dansk. Billetprisen er ca. 13 euro, og hovedtelefonerne er med i prisen.

 

Palma de Mallorca er en godt udgangspunkt for at udforske resten af Mallorca. Den sjoveste og bedste måde at komme rundt på er med udlejningsbil.

Kort over Palma De Mallorca

Header
Subject
Body
Footer