Restauranter i Palma

Palma De Mallorca

Bar Bosch. Uanselig café og kendt mødested ved Placa Rei Joan Carlos I. Bar Bosch er en klassiker, som har eksisteret siden 1936. Tag en tapastallerken med småretter for nogle få euro, et stykke smørrebrød eller blot en kop kaffe eller en kold øl.

Placa Rei Joan Carlos I 6. Prisniveau: Billigt.

 

Fabricia 23 ligger i den smarte Santa Catalina, adressen er den samme som restaurantens navn. Minimalistisk og moderne restaurant, hvor maden er vellavet og baseret på det mallorcanske køkken, men med indflydelse fra andre europæiske køkkener.

Regn med at en hovedret koster ca. 15 euro. C/Fabrica 23.

 

Taberna la Bóveda er en af Palmas mest populære restauranter blandt indbyggerne selv, til trods for at den ligger i området Sa Llotja, hvor der er mange turister. Nyd de klassiske tapas eller friske skaldyr over et glas vin. Udmærket mad til særdeles rimelige priser. Husk på at bestille bord, da stedet er meget populært. Passeig Sagrera 3.

 

Baiskhi er Palmas bedste indiske restaurant, hvis mad roses i høje toner af rejsejournalister fra hele verden. Med sine udsøgte retter og det skønne miljø med brændende røgelsespinde, tændte lys, blomsterarrangementer og indiske figurer er Baiskhi i virkeligheden indisk i topklasse. Du kan tilmed vælge mellem to velsammensatte menuer, hvilket gør, at du ikke kan vælge forkert. Passeig Marítim 8.

 

Bahia Mediterraneo ligger i det som førhen var Palmas fineste hotel. Her er en fantastisk udsigt, mad og service. Det bedste er, at du kan sidde på restaurantens vidunderlige terrasse, som er åben hele sommeren. Glem ikke kameraet. Passeig Marítim 33.

 

Koldo Royo er en baskisk restaurant, der sandsynligvis er øens bedste. Restauranten har samme navn som den baskiske kok, der driver stedet og arbejder her. Koldo Royo laver det, der kaldes ”nueva cocina vasca”, som er traditionel baskisk mad med nye, innovative indslag. Restauranten er belønnet med én stjerne i Guide Rouge. Passeig Marítim 3.

 

Aramis. En eksklusiv og trendsættende restaurant med inspiration fra det italienske køkken.

Udmærket service og madens kvalitet er ensartet. C/Montenegro 1

Kort over Palma De Mallorca

Header
Subject
Body
Footer