Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Kom rundt i Athen

Athen

At komme omkring i Athen

Op til Olympiaden i 2004 blev der investeret rigtig meget i den kollektive trafik, og derfor er det nu let at komme omkring i Athen.  Der er bygget en ny metro, som er ren, sikker og effektiv, og der er også en moderne hurtigsporvogn, som kører mellem Syntagma i det centrale Athen, Faliro og Glyfada og Vouliagmenis på Athens riviera. Nye trafiklinjer mellem centrum, lufthavnen og Pireus har gjort det både hurtigere og mere fleksibelt at rejse på disse strækninger end for nogle år siden. 

Metroen har tre forskellige linjer, og Syntagma er hovedstationen. Klik her » for at se et kort over Athens tunnelbanesystem

Bus
Du kan køre med almindelig bus eller trolleybusser. Billetterne købes i avis- eller busbilletkiosker. Billetten stemples i bussen. Turistbureauet har gratis buskort med alle byens linjer.

Taxi
Athens taxichauffører har et dårligt ry, eftersom de er kendt for at narre turisterne og ikke køre den korteste vej til bestemmelsesstedet. Man skal aldrig acceptere en fast pris, men forlange at chaufføren slår taxameteret til. Tag en anden taxi, hvis du får at vide, at taxameteret er "gået i stykker". Det er meget billigt at køre taxi i Athen, forudsat du ikke bliver narret. En taxikørsel inde i byen koster 3-4 euro, og de 4-5 km fra centrum til lufthavnen koster ikke mere end 16-20 euro.

Kort over Athen

Billige fly til Athen

Header
Subject
Body
Footer