Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Til og fra Athen

Athen

Mange faste flyforbindelser, såsom SAS, flyver direkte til Athen. Også charter- og lavprisflyselskaber flyver direkte til Athen fra Skandinavien.

Athens internationale lufthavn, Eleftherios Venizelos, blev indviet i 2001 og ligger 33 kilometer nordøst for centrum. Lufthavnen ligger ikke ret langt fra Rafita, hvorfra der afgår færger til bl.a. øen Andros. 

Det er lettest at tage bussen fra lufthavnen. Det er 6 forskellige busforbindelser mellem lufthavnen og forskellige dele af Athen. Bus E96 kører til Pireus, Athens havneby. Sidste stop er Platia Karaiskaki/Tselepi Square og ligger ved havn C nogle få hundrede meter fra tunnelbanestationen i Pireus. Bussen til Pireus tager ca. 1 time.  De fleste skibe afsejler fra havn C, og herfra man kan sejle ud i det græske ørige.

Der er flere biludlejningsselskaber ved lufthavnen. Bestil en udlejningsbil allerede nu.

Båd
Havnebyen Pireus er centrum for al færgetrafik i Det Ægæiske Hav. Herfra kan du sejle ud i det græske ørige. Der findes mange konkurrerende selskaber, og tidsskemaerne ændres ofte, sågar flere gange i løbet af hver sæson. Du kan vælge mellem at rejse med hurtigbåd og almindelig færge. Hurtigbådene er dobbelt så hurtige og dobbelt så dyre som de almindelige færger.

Ude på øerne er afgangstider og destinationer ofte skrevet med kridt på sorte tavler uden for salgskontorerne – et tegn på at afgangstiderne hele tiden ændres. Billetterne købes på billetkontorerne i Athen eller Pireus. Det er ikke nødvendigt at bestille billet på forhånd.

Kort over Athen

Billige fly til Athen

Header
Subject
Body
Footer