Bedste fly priser

WOW air


WoW Air

Besøg Island – Billige fly med WOW air.

Det er umuligt at leve op til alles krav… medmindre der tales om Island! Dette lille land, Island, har masser at byde rejselystne på, og er lige så egnet for dem, som ved lige præcis, hvad de vil samt dem som ønsker en weekend fuld af overraskelser - det kunne jo være en tur ud at opleve et magisk vidunder som nordlys?

Kunne du tænke dig at vinde 2 billetter til Island og opleve alt dette?
Så læs lige videre…

northern lights over iceland

Kontrasternes land

Dét at Island er en alsidig destination skyldes faktisk primært dét, som ligger under jordoverfladen. Geologisk er Island kun et barn endnu, men med hyppige vulkanske aktiviteter. Det betyder en masse jordvarme og det har været en kæmpe gave for islændinge og den bruges til mange forskellige ting. For eksempel bliver spabade, varme udendørs svømmebassiner opvarmet af jordvarme og man kan sige, at den slags er blevet til en selvfølge i Island.

Der findes endda en strand, hvor havvandet er varmet op af jordvarme. Man kan også både stå på ski og vindsurfe og hike på gletcher eller hvad med en cykel tur ? Island er en alsidig destination med mange muligheder!

girl bathing in the blue lagoon in Iceland

WOW air Islands højt flyvende lavpris flyselskab

WOW air er et livligt Islandsk lavprisselskab, som flyver fra Island til et hav af europæiske byer hele året rundt. Flyselskabet blev grundlagt i november 2011 og første fly var til Paris d. 31. maj 2012. WOW air ønsker at skaffe de billigste fly til og fra Island, men med et smil på læben og den bedste service.

WOW air står også for rejsebureauet WOW rejser, som specialiserer sig i ferier, som ikke koster en formue, både til og fra Island. Det har et bredt udvalg af destinationer, hoteller og ture. WOW rejser arrangerer den perfekte ferie til Island, indeholdende fly, hotel og ture som en nordlystur, den Blå Lagune eller den Gyldne Cirkel. WOW rejser sikrer at den rejsende kommer til at nyde det bedste Island har at byde på.

Der er WOW i alt, hvad vi gør!

WOW air forpligtiger sig til at levere de billigste flypriser til og fra Island; men vi gør det med et smil på læben og god forplejning.

WOW air badge

Lavere priser

Vores motto er lavere omkostninger og høj ydelse. Vi gør vores yderste, så vi kan tilbyde lavere priser end andre som flyver til og fra Island.

Punktlighed

Punktlighed er vigtig for mellemlandinger, velkomstkomite'en og nydelsen ved at rejse. Lufthavne kan være sjove, men punklighed er bedst.

Nyere fly

Vi opererer fire Airbus A320 flyvemaskiner, som mange af verdens førende flyselskaber også bruger. Fly er himlens biler og her gælder de samme regler; nyere fly bruger mindre brændstof, som er godt både for miljøet og din pengepung, udover at det også er behageligere.

De bredeste smil

WOW faktoren skinner igennem alt det WOW air gør. Lige fra den måde vi laver vores kaffe på, her på kontoret, til hvordan vi byder vores gæster velkomne om bord er præget af WOW. WOW faktoren er et krydderi, en hemmelig ingrediens, uvirkelig men samtidig meget tilstedeværende.

Det korte af det lange er; Vi er morsomme, frisindede og vi elsker at smile. Vi håber at vores gæster vil smile tilbage, og måske grine af en eller to af vores vittigheder. Vi kan godt lide at overraske og gøre indtryk. Derfor inviterer vi en gang imellem en speciel gæst med på vores fly for at underholde gæsterne!

Oplev et WOW øjeblik

 

Se vilkårerne for den afsluttede konkurrence >>

Header
Subject
Body
Footer