Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Bangkok

Bangkok

Bangkok - nøglen til resten af Thailand

 

Bangkok, Thailands hovedstad og Sydøstasiens største storby, er en vidunderlig blanding af skyskrabere, supermoderne metro, tuk-tukker, strålende paladser, åndelighed og en spændende historie. Byen med de mange millioner indbyggere pirrer og udfordrer alle sanser.

 

Bangkok, én af verdens mest intense byer, er et mylder af dufte, farver og lyde. Bangkok har ingen rigtig bykerne, men er et patchworktæppe af flere forskellige bydele. Gennem hele byen løber floden Chao Phraya, der snor sig gennem bydele som Chinatown med livlige markeder, hvor der sælges alt – lige fra slik til guld. Den gamle by, Bangkoks historiske hjerte, Thon Buri med snoede kanaler til bådene og et mere roligt tempo, ligger på flodens modsatte side.

 

Her får man nok verdens bedste mad, og det spiller ingen rolle hvor i byen, du spiser - du får sandsynligvis dit livs bedste måltid. Her blandes gadekøkkener med luksusrestauranter, og smagen er intens og forskellig – præcis som selve byen.

 

Der bor næsten 10 millioner mennesker i Bangkok, langt de fleste er buddhister. Og som thailænderne uden for hovedstaden er de et smilende og venligt folkefærd. Byens besøgende fortæller, at Bangkok er én af verdens sikreste byer. Ved togstationer, busholdepladser og lufthavne er det dog almindeligt, at der er folk, der arbejder på kommission for et hotel, busselskab eller en virksomhed. Kontrollér selv tingene, inden du bestemmer dig, og forhold dig altid skeptisk til det, der siges. Politiet har tlf. 191, det engelsktalende turistpoliti 1155. Ambulance tlf. 1554/1646 og brandvæsen 195.

 

Find masser af information om Bangkok her>>


Kort over Bangkok

Billige fly til Bangkok

Header
Subject
Body
Footer