Bedste fly priser

Barer og natklubber i Bangkok

Bangkok

På Khao San Road og dens tværgader er der flere barer, der egner sig godt til nogle kolde øl, mens du skuer ud over de mange myldrende mennesker.

Water Bar, 107/3 Th Rangnam, tlf. 02-642 76 99. Når du besøger Thailand, skal du prøve den lokale whisky kaldet Mekhong. På denne thaibar er rutinen med at blande en whisky med cola, sodavand og is noget, der gøres med respekt.

Bed Supperclub, 26 Sukhumvit Soi 11 (Skytrain til Nana), tlf. 02-651 35 37.. Bangkoks mest futuristiske bar. Du betaler for indholdet i drinksene, men i lige så høj grad for at opleve indretningen, som er en slags mellemting mellem et rumskib, et solarium og en kæmpestor fryser. Bed Supperclub er en mere trendsættende og velklædt bar, og den passer derfor ikke til den, der vil mærke pulsen i Bangkoks gadeliv iført billige sandaler og sommertøj.

Moon Bar (Vertigo),  21/100 South Sathon Road, (Skytrain til Lumpini). Moon Bar (Vertigo) ligger på taget af hotellet Banyan Tree, 61 etager oppe. Udsigten herfra er aldeles vidunderlig.

Absolute Bangkok, 23/51 Zone F, Royal City Avenue, i slutningen af Thanon Petchaburi, tlf. 02-203 06 69. Baren består af 3 etager, og den er blandt de bedste og smarteste barer for dem, der gerne vil drikke drinks og samtidigt have mulighed for at danse. Absolute Bangkok ligger lidt nordøst for Sukhumvit.

Q Bar, 34 Sukhumvit, Soi 11, tlf. 02-252 32 74. Meget smart, mørkt og superprofessionelt personale i baren. En genopstået berømt klub i Saigon med samme navn, selv om miljøet virker som hentet direkte fra New York. Det er her de verdensberømte tager hen, når de besøger Bangkok, så hold øjnene åbne. I weekenden koster det 500 baht at komme ind. Der er 2 drinks med i prisen.

Club, på højre side af Khao San Road , tlf. 02-629 10 10. Her tager de yngre thailændere hen, men få vesterlændinge, til trods for at det ligger midt på Khao San Road. Musikken er blandet, alt fra den seneste hitmusik til populær thaimusik. Der er flere etager.

Kort over Bangkok

Header
Subject
Body
Footer