Shopping i Bangkok

Bangkok

Bangkok byder på enorme indkøbsmuligheder, og priserne er altid rimelige. Her er alt fra luksuriøse indkøbscentre til små unikke markeder, hvor der kan gøres et godt fund.

Bobe marked er billigt, køligt og meget thailandsk, og priserne er utroligt lave. Her finder man håndsyede kinesiske skjorter, bomuldsbukser, kopivarer, sportstøj og børnetøj. Meget af det fremstilles lige her i denne kæmpemæssige labyrint af kanaler, sluser, stofruller og jutesække.

 Ved Chatuchak Park ligger weekendmarkedet Chatuchak. Her er der en masse boder, hvorfra der sælges tøj, ure, læder, tasker og musikinstrumenter. Der er også en masse små restauranter.

 River City forretningscentrum er et indkøbscenter i flere etager med lidt dyrere varer af høj kvalitet, som tøj, sko, smykker og kunst.

 Central World er et shoppingkompleks bestående af 3 centre. Det er kendt som det første "livsstils" shoppingkompleks, og der afholdes forskellige events hele året

 MBK. Et populært indkøbskompleks, som næsten er en basar. Der er kaotisk og et mylder af mennesker samt et stort vareudbud. Priserne er midtbyens laveste, og kvaliteten er okay. Sortimentet spænder over tøj, kiks og konserves til teateranlæg til hjemmebrug.

 Siam Paragon er et gigantisk varehus ved Siam Square. Her fås alt det nyeste inden for mode, showroom til biler, gourmetmarked, fitnesscentre og biografpaladser.

Kort over Bangkok

Header
Subject
Body
Footer