Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Seværdigheder i Bangkok

Bangkok

Der ligger et Turistkontor på 1600 Thanon New Petchaburi, tlf. 02-250 55 00.

Bangkoks Nationalmuseum er ét af Sydøstasiens største museer med over tusind genstade, der givet et godt kendskab til Thailands historie, kultur og kunst.

Det smukke Grand Palace og Wat Phra Kaew, storpaladset og Smaragdbuddhaens tempel i Ratanakosin er steder, man bare må besøge på en rejse til Bangkok. Smaragdbuddhaen er udhugget af ét stykke jade og er den, der æres allermest i hele Thailand. Her findes der også en masse fantastiske bygninger, templer, paladser, pagoder og mytologiske figurer.

Wat Po er Bangkoks ældste tempel. Her er den hvilende Buddha, som er hele 46 meter lang og 15 meter høj. Et andet tempel, der i høj grad er værd at besøge, og som ser bedst ud i solnedgangen, er Wat Arun. Hertil kommer man med færgen fra Tha Thien og kan dernæst nyde det rolige tempo i tempelhaven. En oase midt i byen.

En klassiker i Bangkok er det flydende marked, som ligger ved Damnoen Saduak ca. 16 km fra Bangkok. Markedet er bedst tidligt om morgenen, når kvinder i stråhatte ankommer i små både, der er fyldt med grøntsager og frugt.

En bådtur på floden Chao Phraya er en billig og sjov forlystelse. Tag med Chao Phraya Express nordpå til Tha Phibun Songkhram (Nonthaburi). Bådsejladsen byder ikke kun på en smuk udsigt over byen og livet på floden, når du er nået frem til Nonthaburi er det morsomt at gøre gode fund på det lokale marked.

Kort over Bangkok

Billige fly til Bangkok

Header
Subject
Body
Footer