Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Bydele og områder i Bangkok

Bangkok

Bangkok har ingen rigtig bykerne, men er et patchworktæppe af forskellige bydele. Den store flod Chao Phraya deler Bangkok i to forskellige dele. På østbredden ligger Bangkoks største del, Krung Thep, hvor de fleste af alle seværdigheder, virksomheder, hoteller og restauranter ligger. På vestbredden ligger Thonburi med mere beskedne boligkvarterer, kanaler til bådsejlads og det berømte Wat Arun, "daggryets tempel".

Ratnakosin er Bangkoks kulturelle centrum. Her ligger det kongelige paladsområde med Wat Phra Kaeos glitrende tempeltag og guldspir. Her sidder den forgudede smaragdbuddha på sin guldpiedestal. Ratnakosin ligger mellem floden Chao Phraya og de store turistkvarterer Banglamphu/Khao San Road.

Banglamphu/Khao San Road er Bangkoks største turistkvarter og tilhører primært de yngre rygsækrejsende. Her er der masser af lavprishoteller, rejsebureauer, barer, billige restauranter og forretninger fyldt med tingeltangel. Det passer til dem, der gerne vil bo rigtig billigt og også føle sig lidt som hjemme. Området har dog haft problemer med tyverier, så pas på.

Chinatown. Når du er i Chinatown, er det absolut ingen tvivl om, at du er i Asien. Her finder du det gamle Bangkok med afskallede husfacader, labyrinter af smalle stræder, farvestrålende markeder, gadeboder, hvorfra der sælges mad og frugt, og hele området viser i høj grad hverdagen, sådan som den er i Thailands hovedstad. Chinatown er et udmærket område at bo i, hvis du gerne vil slippe for den værste trafik og være tæt på floden. Der er flere mindre hoteller, og så er der det 5-stjernede Royal Orchid Sheraton.

Silom Road er én af Bangkoks største forretningsgader med indkøbscentre, restauranter, ambassader og hoteller side om side. Silom Road ligger i det sydlige Bangkok og når helt til Lumphini Park mod øst. Skytrain-stationen hedder Sala Daeng.

Siam Square er Bangkoks finanscentrum. Når man befinder sig på Siam Square, føles det som at være i et hvilket som helst vestligt land. Her er skyskrabere, masser af indkøbscentre og varehuse, World Trade Center, McDonalds og Starbucks. Man kommer til forretningsområdet fra 4 forskellige Skytrain-stationer: National Stadium, Central Station, Ratchadamri og Chit Lom.

Sukhumvit Road er Bangkoks kilometerlange paradegade. På den prestigefyldte Sukhumvit er der både vækst og tro på fremtiden, og den har alt, hvad man kan ønske dig. Skyskrabere, gigantiske indkøbscentre, glas, beton og mange forlystelser i form af klubber, barer, restauranter og hoteller. I sidegaderne er der velhavende boligområder.

Se kort over Bangkoks mange bydele her

Kort over Bangkok

Billige fly til Bangkok

Header
Subject
Body
Footer