Kom rundt i Bangkok

Bangkok

At komme omkring i Bangkok

Bangkoks Skytrain og metro er begge meget moderne, hurtige transportmidler, hvor du færdes i et behageligt miljø med klimastyring og slipper for byens lettere hysteriske gadetrafik.
En anden optimal måde at komme gennem Bangkok på er med båd på floden.

Bangkok siges at have verdens mest intensive trafik, og det kan være rart at slippe for den, selv om det er meget billigt at køre med bus, når man vil rundt i byen. Der er adskillige busser med klimaanlæg, der ikke er overfyldte med mennesker. Også taxi er et meget billigt transportmiddel, men kør kun med biler med taxameter og undgå myldretiden i trafikken, som er kl. 7-10 og kl. 15-20 hver dag.

Bangkoks mest berømte transportmiddel, den trehjulede motorcykeltaxi kaldet tuk-tuk, er ofte hurtigere, når trafikken er tæt, men det er også det dyreste alternativ, og du bliver også udsat for en masse udstødningsgas ved at færdes på denne måde. 

”Hua lamphong” betyder store højtalere på thai, og det er et meget beskrivende navn for Bangkoks hovedbanegård. Den myldrer med tog og rejsende, og ligger tæt på floden, Chinatown og templet Wat Traimit.

Klik her for at se et kort over Bangkoks metrosystem

Kort over Bangkok

Header
Subject
Body
Footer