Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Århus Lufthavn, Tirstrup

Århus

Aarhus Lufthavn (AAR) er Danmarks fjerde største lufthavn med 484.000 passagerer pr. år. Aarhus Lufthavn ligger i Østjylland, 40 km fra Århus. Fra Aarhus flyver SAS, Ryanair, Finnair, Primera og British Airways. Man kan flyve direkte til København, Oslo, Stockholm, Gøteborg, London og Barcelona. Man kan også rejse til en række turistmål i Europa via charterfly.

Her kan du læse mere om Aarhus Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i. 

Service, mad og shopping

Århus Lufthavn har en restaurant , som har et varieret udbud af varme og kolde retter, med udsigt over landingsbanerne. I terminalen findes også en café, som tilbyder morgenmad, lettere forplejning og drikkevarer.

For den shoppinglystne er der en taxfree-butik i Århus Lufthavn med bl.a. parfume, kosmetik, spiritus, slik og souvenirs. Alle rejsende kan købe disse produkter til fordelagtige priser, men kun rejsende til lande uden for EU kan købe taxfree.

Hvis du har behov for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der trådløst internet i terminalen. Aarhus Lufthavn tilbyder, i samarbejde med The Cloud Network, en times gratis trådløs internetadgang. Det kræver blot, at du har et WLAN tilsluttet din PC, PDA eller mobiltelefon.

HN Autocenter tilbyder vask og rengøring af din bil, mens du er ude og rejse.

Transport til og fra Århus lufthavn

Transporten til og fra Aarhus Lufthavn foregår via taxi eller bus.

Taxa:
Der holder taxa uden for ankomsthallen. Man kan også leje limousine hos Aarhus Limousine Service eller Limo Group.

Bus:
Der går flybus mellem Århus og lufthavnen i tilknytning til ankomsttiderne for rute- og charterfly. Turen tager ca. 45 minutter med nogle stoppesteder på vejen. Billet til flybussen kan betales med danske kroner, norske kroner, US dollar, engelske pund eller Euro og købes om bord i bussen. Der findes busforbindelse til Randers og Ebeltoft med bus nr. 212. Bus 212 kører efter køreplan og ikke i tilknytning til flytiderne. 

Parkering
I Aarhus Lufthavn findes der mere end 1.300 parkeringspladser til de rejsende. Alle parkeringspladser er videoovervågede af hensyn til øget sikkerhed og patruljeres desuden af vagter om natten. Betalingen sker med kreditkort og visse benzinkort, og hvis du flyver ofte, kan du også købe årskort.

Gå til Århus lufthavn´s officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om lufthavnen.

Fly

Book dit fly til og fra Århus lufthavn direkte på vores hjemmeside, her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes ingen hoteller ved Århus lufthavn men i Århus by findes der mange hoteller at vælge mellem. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Århus lufthavn findes flere store biludlejningskæder – Hertz, Avis, Europcar. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Billige fly til Århus

Header
Subject
Body
Footer