Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Karup Lufthavn

Karup

Karup Lufthavn (KRP) er Danmarks sjette største lufthavn med 219.000 passagerer pr. år. Karup Lufthavn ligger i Vestjylland, 24 km fra Herning, 29 km fra Viborg og 80 km fra Århus. Hovedruten fra Karup går til København med Norwegian.

Her kan du læse mere om Karup Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i. 

Service, mad og shopping

I Karup Lufthavn er der et cafeteria, som serverer varme retter, kager og drikkevarer, med en flot udsigt over lufthavnen. I terminalen findes der desuden en kiosk, hvor man kan købe læsestof til rejsen.

Lufthavnen har konferencelokaler/mødelokaler med moderne hjælpemidler. Kontakt caféen, hvis du er interesseret i at leje lokaler.

Transport til og fra Karup lufthavn

Transporten til og fra Karup Lufthavn foregår via taxi eller bus.

Taxa:
Man kan forudbestille en flytaxa i forbindelse med booking af indenrigsbillet, men bestillingen skal foretages senest 3 timer inden hhv. flyafgang fra eller -ankomst til lufthavnen. 

Bus

Midttrafik tilbyder busforbindelser mellem Karup Lufthavn og byerne Holstebro og Viborg. Bustiderne er sat efter, at man kan være i lufthavnen min. 40 min før afgang.

Parkering
I Karup Lufthavn findes gode parkeringsmuligheder og handicapparkering i nærheden af terminalen. Al parkering er gratis, bortset fra Safepark. Safepark er et indhegnet parkeringsområde, hvor man kan føle sig ekstra tryg ved, at der passes på bilen, mens man er ude at rejse. Safepark betales med kontanter eller kreditkort.

Gå til Karup lufthavn´s officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om lufthavnen.

Fly

Book dit fly til og fra Karup lufthavn direkte på vores hjemmeside, her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

I og omkring Karup findes der enkelte hoteller at vælge mellem. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Karup lufthavn findes flere store biludlejningskæder – Hertz, Avis, Europcar. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Billige fly til Karup

Header
Subject
Body
Footer