Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Stockholm Lufthavn, Arlanda

Stockholm

Stockholm-Arlanda (ARN) er Sveriges største lufthavn og den tredje mest trafikerede lufthavn i Skandinavien. Arlanda ligger 40 km nord for Stockholm, 30 km syd for Uppsala og betjener ca. 19 millioner rejsende pr. År. Lufthavnen har fire terminaler, tre landingsbaner og beflyves af 80 flyselskaber, som flyver til mere end 160 destinationer.

Her kan du læse mere om Stockholm-Arlanda Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Arlanda har fire terminaler, terminal 2, 3, 4 og 5. Terminal 2 og 5 er til udenrigsflyvninger, og terminal 3 og 4 er til indenrigsflyvninger. Alle terminalerne er sammenhængende og ligger i gåafstand af hinanden. Mellem terminalerne går der også gratis transferbusser, som kører otte gange i timen. På tidspunkter med lidt trafik kan du trykke på den gule knap ved busstoppestedet for at tilkalde bussen. Med transferbusserne kan du også køre til langtidsparkeringspladserne og hotellerne i lufthavnsområdet.

Service, mad og shopping

I Arlanda er der et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker og barer. Her kan man finde shopping med alt fra souvenirs og taxfree til mode og tilbehør. Mellem terminal 4 og terminal 5 ligger SkyCity, som er lufthavnens naturlige centrum med restauranter, butikker og en fantastisk udsigt over lufthavnen via 13 meter høje panoramavinduer. Trænger du til en lur, et brusebad eller en omgang træning, kan du besøge Radisson SAS SkyCity Hotel, hvor du også finder SATS-træningscenter med fitness, brusebad, sauna, boblebad og solarium. Du kan besøge SATS en enkelt gang uden at skulle være medlem eller hotelgæst.

Hvis du har behov for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der trådløst internet i hele Arlanda Lufthavn. Sidewalk Express tilbyder internetstationer i SkyCity samt i terminal 2, 4 og 5, både før og efter sikkerhedskontrollen. Betaling foregår med kreditkort, vouchers, som sælges i Pressbyrån eller 7-Eleven, eller via Arlandas roaming-partnere.

Arlanda Lufthavn tilbyder alle former for service til rejsende, og det meste finder man i SkyCity. Her finder man to banker (Handelsbanken og SEB), kontantautomater, vekselkontorer, flere bud- og eksprestransporttjenester, bagageopbevaring, apotek, kapel, frisør, renseri, puslerum og legeplads, fotoautomat, hittegods samt Arlanda Conference & Business Center.

Transport til og fra Stockholm lufthavn, Arlanda

Transport til og fra Stockholm lufthavn sker via taxa, tog eller bus.

Taxa:

Der findes taxa uden for alle terminaler, og miljøtaxaer har deres egen kø. Taxaværten kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at køre med et særligt taxaselskab. Du kan booke din egen eller dele en flytaxa.

Bus:

Flybusserne kører fra terminal 2, 4 og 5. Der er dagligt ca. 300 afgange mellem Arlanda Lufthavn og Stockholm City, og i myldretiden kører flybusserne mindst en gang hvert 10. minut. Man kan også køre med flybus til og fra Stockholm-Bromma Airport (via Kista) og Älvsjömässan. Upplands Lokaltrafik (UL) har en flybus (linje 801), som kører til og fra Uppsala.

Swebus har i samarbejde med Västmanlands lokaltrafik flybusser under navnet Flygturen, der kører mellem Arlanda, Enköping og Västerås. Med Swebus kan man tage Y-bussen til Umeå med flere stop på vejen. Arlandalinjen har dagligt afgange mellem Arlanda, Örebro og Karlstad.

Tog:

Arlanda Express er den hurtigste måde at komme til Stockholm Central. Turen tager kun 20 minutter. Arlanda Express har fire stationer i Arlanda Lufthavn – en ved terminal 2/3, en i terminal 4 og to stationer i terminal 5. Billetter til Arlanda Express kan købes i informationsstandere i lufthavnen eller i automater i tilknytning til stationerne.

Under Sky City, som ligger mellem terminal 4 og 5, finder man toget som går til Stockholm og Uppsala. Rejsetiden til Stockholm er 38 minutter og til Uppsala er rejsetiden 18 minutter.

SJ's fjerntog kører også til Arlanda Central, og der afgår dagligt ca. 70 tog til byer i Mälardalsregionen, Dalarna og Norrland. Du finder flere oplysninger om plads hos SJ's rejsebutik i SkyCity, hvor du også kan købe togbilleter.

Parkering i lufthavnen

I Arlanda Lufthavn findes der flere forskellige parkeringsmuligheder, alt efter om man har behov for korttids- eller langtidsparkering, eller om de skal ligge i nærheden af terminalerne eller længere væk, om man har miljøvenlig bil eller har behov for handicapparkering.

Korttids- og langtidsparkering i nærheden af terminalerne: Der er udendørs timeparkering ved alle terminaler og SkyCity for folk, som skal hente eller aflevere i lufthavnen. Timeparkeringen er tidsbegrænset til maks. en eller to timer. Alle timeparkeringer kan betales via SMS. Nærparkering er den udendørs parkering, som ligger nærmest terminal 4 og 5. Parkeringspladsen ved SkyCity er en opvarmet garage direkte i tilknytning til det store serviceudbud i SkyCity. Der findes parkeringshuse i nærheden af alle terminaler. I parkeringshuset ved terminal 2 kan man desuden foretage langtidsparkering og booke og betale forud via Arlandas websted. Der er desuden udendørs langtidsparkering ved terminal 5. Her skal man booke og betale via internettet for at kunne parkere. Der er udendørs parkering med kort gåafstand til alle terminaler i maks. 90 døgn.

Langtidsparkering med transferbus: I Arlanda Lufthavn findes der to langtidsparkeringer, som ligger længere væk fra terminalerne, men stadig inden for lufthavnsområdet. Arlanda Långtid Alfa med kameraovervåget parkering og gratis transferbusser hvert 15. minut passer til dig, som ønsker lav pris og måske ikke stiller så høje krav til service. Arlanda Långtid Beta, der også har kameraovervågning og gratis transferbusser, som afgår hvert 8. minut, r er for dig, som ønsker lidt mere service, f.eks. kundeservice døgnet rundt, mulighed for at booke og betale via internettet samt P-service.

Handicapparkering: For folk med bevægelsesbesvær og handicap findes der handicapparkering i alle parkeringshuse samt på korttidsparkeringspladserne. Selv på timeparkeringspladserne findes der visse markerede pladser for handicappede. Du skal selv kontakte kundeservice for at få tilladelse, når du parkerer i parkeringshus.

Parkering af miljøvenlige biler: I overensstemmelse med Arlandas højtsigtede miljømål tilbydes de bedste parkeringspladser til folk, som kører i miljøvenlige biler (i henhold til Stockholm bys definition) – hold øje med skiltet "Miljöbil", når du skal parkere. I SkyCity-garagen findes der desuden et begrænset antal pladser, hvor man, hvis man kører i elbil, kan parkere gratis og oplade bilen uden ekstra omkostninger.

Gå til Stockholm lufthavn´s officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til Stockholm direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Stockholm-Arlanda Lufthavn har tre hoteller i lufthavnsområdet samt flere hoteller, som kan nås med transferbus. Radisson SAS Arlandia Hotel ligger kun fire minutter fra terminalerne og betjenes af gratis transferbusser, der kører hvert 15. minut. Radisson SAS SkyCity Hotel ligger midt i lufthavnen i SkyCity. Lavprishotellet Rest and Fly ligger også i SkyCity, og her kan man få et enkelt og billigt værelse. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Stockholm-Arlanda Airport findes flere store biludlejningskæder – Hertz, Avis, Europcar og MABI Hyrbilar. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Billige fly til Stockholm

Header
Subject
Body
Footer