London Gatwick Airport (LGW)

London

Gatwick er Londons næststørste lufthavn og den næst mest trafikerede lufthavn i Storbritannien efter Heathrow. Gatwick ligger 46 km syd for London og betjener ca. 35 millioner rejsende om året. Lufthavnen har to terminaler, én landingsbane og beflyves af 80 flyselskaber, som flyver til mere end 220 destinationer.

Her kan du læse mere om London Gatwick Airport. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Gatwick har to terminaler, nord og syd. Transport mellem terminalerne tager to minutter med gratis tog, som afgår hvert 3. eller hvert 6. minut.

 

Service, mad og shopping

Gatwick har et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker, pubber og barer. Her kan man finde shopping med alt fra souvenirs og tax-free til mode og tilbehør.

Har du brug for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der trådløst internet i afgangshallen, hvor du kan tilslutte din bærbare computer. Du kan finde kiosker med internetopkobling både før og efter sikkerhedskontrollen. Betalingen foregår med kreditkort, voucher eller mønter (Euro eller Pund).

Du kan slappe af i en af Gatwicks lounges, blive masseret i en massagestol (findes i afgangshallerne) eller søge tilflugt i kapellerne, der findes i både den sydlige og nordlige terminal, og som byder alle religioner velkommen.

I lufthavnen kan du finde alle former for service, f.eks. apotek, kontantautomater, vekselkontorer, skadestue, erhvervscenter, postkontor, bad, puslerum og opbevaring af bagage.

Her kan læse mere om service, mad og shopping i Gatwick.

 

Transport til London

Fra Gatwick kan du tage med taxi, tog eller bus.

Taxi: Der findes taxi uden for alle terminaler, som bringer dig til Londons centrum på en god time, alt efter trafik.

Tog: Gatwick Express er et direkte tog til Victoria Station i London, som afgår hvert kvarter fra den sydlige terminal. Med Gatwick Express ankommer du til Londons centrum på ca. 30. minutter. Southern Trains afgår hvert kvarter og bringer dig til Victoria Station på ca. 35 minutter med et par stop på vejen.

Bus: Du kan køre med National Express Coach fra Gatwick til Londons centrum på ca. 1,5 time.

Gå til London Gatwick Airports officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til London Gatwick direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

 

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

 

Hotel

Der findes mange hoteller at vælge imellem, både i Gatwick og i London. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

 

Billeje

I Gatwick finder du alle de store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget m.fl. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Header
Subject
Body
Footer