Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Los Angeles International Airport (LAX)

Los Angeles

Los Angeles International Airport – i folkemunde mere kendt som LAX – er USA's tredjestørste lufthavn og den femte største i verden i forhold til antal passagerer. LAX ligger 24 km sydvest for Los Angeles' bymidte og betjener ca. 64 millioner passagerer om året. Lufthavnen har ni terminaler, fire landingsbaner og er base for mange flyselskaber, f.eks. United Airlines, American Airlines og Southwest Airlines.

Her kan du læse mere om Los Angeles International Airport. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

LAX har ni terminaler, som ligger i en hesteskoform. Det er let at gå imellem terminalerne, men skal du til en terminal, der ligger lidt længere væk, kan du også tage en gratis transferbus, som afgår uden for hver ankomsthal ca. hvert 12.-15. minut.

Her kan du se kort over terminalerne.

Service, mad og shopping

LAX har et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker, pubber og barer. De fleste er kun tilgængelige for passagerer, som har passeret sikkerhedskontrollen. Hvis du ønsker en anderledes oplevelse, kan det være værd at besøge Encounter Restaurant, som ligger øverst i The Theme Building og er en turistatraktion i sig selv. Inspiration til arkitekturen og indretningen er hentet fra den animerede, futuristiske tv-serie Jetsons.

Der findes masser af shoppingmuligheder, hvor du kan finde alt fra souvenirs og tax-free til mode og tilbehør.

Har du brug for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der både kiosker med internetopkobling samt terminaler, hvor du kan tilslutte din bærbare computer. Derudover findes der flere hotspots i terminalerne, hvor du kan tilslutte din computer og surfe trådløst via T-Mobile.

Desuden findes der service som førstehjælp, kontantautomater, vekselkontor, erhvervscenter og bagageopbevaring.

Transport til Los Angeles

Fra LAX kan du tage med taxi, metro, bus eller forudbestilt minibus.

Taxi: Der er taxi uden for ankomsthallen ved alle terminaler. Rejsetiden til Los Angeles afhænger meget af antallet af bilkøer, men regn med mindst en halv time.

Metro: Der afgår gratis transferbus fra ankomsthallerne ved alle terminaler (Bus "G") til Aviation Station, hvor du kan tage metroen (grøn linje) til Los Angeles.

Bus: Fra ankomsthallerne i alle terminaler afgår der gratis transferbus (Buss "C") til busstationen, hvor du kan finde bybusserne, men også mange forskellige busselskaber, som kan bringe dig til hvor som helst i det sydlige Californien.

Forudbestilt minibus: Gennem selskabet Prime Time Shuttle eller Super Shuttle kan du booke plads i en minibus, der deles med andre passagerer, som skal samme vej. Minibussen kører bekvemt fra dør til dør.

Gå til Los Angeles International Airports officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til LAX direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes mange hoteller at vælge imellem, både i LAX og i det øvrige Los Angeles. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I LAX finder du alle de store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Enterprise, Budget m.fl. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Billige fly til Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer