Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Frankfurt am Main International Airport (FRA)

Frankfurt

Frankfurt am Main International Airport er Europas tredjestørste lufthavn og den 8. på verdensplan set i forhold til antal passagerer. Frankfurt Airport ligger 13 km uden for Frankfurt og betjener ca. 54 millioner passagerer om året. Lufthavnen har to terminaler og beflyves af 130 flyselskaber, som flyver til mere end 300 destinationer.

Her kan du læse mere om Frankfurt am Main International Airport. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Terminal 1 er inddelt i tre afsnit, Concourse A – C, og terminal 2 er indelt i to afsnit, Concourse D – E. Frankfurt er base for Lufthansa, som holder til i terminal 1 sammen med de andre Star Alliance-selskaber. De øvrige flyselskaber holder til i terminal 2. Der er 10-15 minutters gangafstand mellem terminalerne, men du kan også tage med hurtigtoget SkyLine, som afgår hvert andet minut.

Service, mad og shopping

Frankfurt Airport er kendt for sit store udbud af restauranter, caféer, barer og shoppingmuligheder med alt fra souvenirs og tax-free til designermode og tilbehør. Her findes til og med et kasino og et supermarked.

Hvis du har behov for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, findes der trådløst internet via T-Mobile og T-Com i alle terminaler. Hvis du ikke allerede er kunde hos T-Mobile eller T-Com, kan du købe et "HotSpot Pass" til 1, 3 eller 24 timer.

Du kan slappe af i en af de mange lounges, som lufthavnen tilbyder, få dig en ny frisure hos Tröndle Hairline i terminal 1, eller søge tilflugt i et af kapellerne, som byder alle religioner velkommen.

I lufthavnen kan du finde alle former for service, f.eks. banker, apotek, kontantautomater, vekselkontorer, tandlæge og læge, erhvervscenter, postkontor, bad, puslerum, legepladser, renseri og bagageopbevaring.

Transport til Frankfurt

Fra Frankfurt Airport kan du tage med taxi, tog eller bus.

Taxi: Der er taxi uden for begge terminaler, som bringer dig til Frankfurts centrum på 20-30 minutter.

Tog: I Frankfurt Airport er der to togstationer – en i terminal 1 for S-Bahn, regionale tog og pendlertog samt AIRail Terminal for passagerer, som skal rejse længere. AIRail Terminal ligger ved siden af terminal 1. Tag S-Bahn, linje S8 eller S9 til Frankfurt Central Station for at komme til Frankfurts centrum. Turen tager ca. 10-15 minutter.

Bus: De fleste busser stopper uden for terminal 1, men nogle stopper også uden for terminal 2. Du kan købe billet i bussen, og turen tager ca. en halv time.

Gå til Frankfurt am Main International Airports officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til Frankfurt direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes mange hoteller at vælge imellem, både i nærheden af lufthavnen og i Frankfurt. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 300.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Frankfurt Airport finder du alle de store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Europcar, Budget m.fl. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

 

Billige fly til Frankfurt

Header
Subject
Body
Footer