Bedste fly priser

Bornholms Lufthavn (Rønne)

Rønne (Bornholm)

Bornholms Lufthavn åbnede den 16. november 1940 med daglig ruteflyvning til København. Bornholms Lufthavn hed tidligere Rønne lufthavn men skiftede navn i 1992. I dag fremstår Bornholms Lufthavn som en moderne lufthavn, både hvad angår passagerfaciliteter og tekniske anlæg. Lufthavnens terminalbygning, der blev opført i 1982, er på 3.000 m² og rummer alle de faciliteter, der er nødvendige for at give passagererne en god service. Hovedbanen er 2.000 m lang og 45 m bred og kan derfor beflyves af flytyper op til de store Airbus A300-fly, der har plads til omkring 290 passagerer.

Der er daglige indenrigsflyvninger til København med Danish Air Transport, og i sommerhalvåret er der charterflyvning til flere destinationer i Europa. Der flyves til Mallorca, Rhodos, Chania og Kos.

Her kan du læse mere om Bornholms Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i. 

Terminal

Bornholms lufthavn har én terminal.

Service, mad og shopping

I Bornholms Lufthavn er der en cafe som serverer lune retter, kager og drikkevarer. Der findes ingen taxfree-butik i lufthavnen. Lufthavnen har konferencelokaler/mødelokaler med moderne hjælpemidler.

Hvis du har behov for at tjekke e-mail eller surfe på internettet er der trådløst internet i afgangsterminalen via et samarbejde med TDC.

Øvrig service i lufthavnen omfatter f.eks. legerum for børn, Danske Bank hæveautomat samt møde- og konferencelokaler.

Transport til og fra Bornholms lufthavn

Transporten til og fra Bornholms Lufthavn foregår via taxa eller bus.

Taxa:
Flytaxi er et tilbud om direkte transport mellem adresser på Bornholm og Bornholms Lufthavn i forbindelse med flyafgange og - ankomster. Flytaxi skal bestilles/afbestilles direkte hos Bornholms Taxa på tlf. 56 96 23 01 senest 3 timer før dit fly afgår eller ankommer til Bornholms Lufthavn. Du skal huske at oplyse taxa om at det er en Flytaxi, du ønsker at bestille. Prisen ligger mellem 60 og 200 kr.  Afregning sker direkte til chaufføren. Der ydes ingen rabat til børn. Børn uden ledsager accepteres ikke.

Bus:
BAT driver bus linje 3, 5 og 6 som kører til og fra Bornholms lufthavn. Bussen går efter en køreplan, som passer med de normale flyvninger til og fra København.

Parkering:
I Bornholms Lufthavn findes gode parkeringsmuligheder og handicapparkering i nærheden af terminalen.

Gå til Bornholms lufthavn´s officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om lufthavnen.

Fly

Book dit fly til og fra Bornholms lufthavn direkte på vores hjemmeside, her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Nærmeste helårsåbne hotel er Radisson SAS Fredensborg Hotel, der ligger 3.2 km fra Bornholms Lufthavn. I centrum af Rønne, 6 km. fra lufthavnen, ligger en del andre hoteller. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Bornholms lufthavn findes flere store biludlejningskæder – Hertz, Avis, Europcar. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Header
Subject
Body
Footer