Madrid-Barajas Airport (MAD)

Madrid

Madrid-Barajas Airport ligger 12 km uden for Madrid og er Europas femte mest trafikerede lufthavn med ca. 50 millioner passagerer om året. Madrid-Barajas blev åbnet for kommerciel trafik i 1933 og har i dag fire terminaler og fire landingsbaner. Lufthavnen beflyves af godt 70 flyselskaber, som flyver til destinationer i hele verden.

Her kan du læse mere om Madrid-Barajas Airport. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Madrid-Barajas har fire terminaler. T1, T2 og T3 ligger sammen, og man kan gå imellem dem, mens T4 kan nås med transferbus eller undergrundsbane. Transferbusserne stopper ud for alle terminaler. Undergrundsbanen stopper ved T2 og T4 (linje 8).

Service, mad og shopping

Madrid-Barajas har et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker og barer. Her kan man finde fantastiske shoppingmuligheder med alt fra souvenirs og tax-free til mode og tilbehør.

Hvis du har behov for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der trådløst internet i alle terminaler.

Du kan slappe af i en af Madrid-Barajas lounges, få en massage eller skønhedsbehandling i Elysium Beauty SPA i terminal 4 eller søge tilflugt i et af kapellerne, som byder alle religioner velkommen.

I lufthavnen kan du finde alle former for service, f.eks. banker, kontantautomater, valutaveksling, postkontor, konference- og erhvervscentre, legeland/legerum, puslerum, førstehjælp, apotek og opbevaringsbokse.

Transport til Madrid

Fra Madrid-Barajas kan du tage med taxi, tog, bus eller undergrundsbane.

Taxi: Der er taxi uden for alle terminaler. Undlad at tage med nogen, som henvender sig til dig og tilbyder transport fra lufthavnen. Tag i stedet en taxi fra taxikøen.

Tog: Der går ingen tog til og fra Madrid-Barajas, men derimod kan man tage undergrundsbanen til Nuevos Ministerios, som er et knudepunkt for både tog og undergrundsbane.

Bus: Der afgår busser fra alle terminaler hvert 15. minut.

Undergrundsbane: Undergrundsbanen stopper ved terminal 2 og 4. Linje 8 bringer dig til Madrids centrum.

Gå til Madrid-Barajas Airports officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til Madrid-Barajas direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes ingen hoteller ved lufthavnen, men der er mange at vælge imellem i Madrid. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

Der findes flere biludlejningsbureauer i Madrid-Barajas, f.eks. Hertz, Avis og Europcar. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Header
Subject
Body
Footer