Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Amsterdam

Schiphol er Europas 4. største lufthavn og den 14. største i verden i forhold til antal passagerer. Schiphol ligger 15 km uden for Amsterdam og betjener ca. 49 millioner passagerer om året. Schiphol blev åbnet allerede i 1916 – dengang som militærflyveplads – og er den ældste internationale lufthavn i verden, som stadig ligger samme sted. I dag har lufthavnen hele seks landingsbaner, men til forskel fra mange andre store lufthavne har den kun én terminal, hvilket betyder, at man kan nå alle gates uden at køre i bus. Mere end 100 flyselskaber flyver fra Schiphol til 300 destinationer i 90 lande.

Schiphol er med sine 4,5 meter under havoverfladen verdens næst lavest beliggende internationale lufthavn. Kun Rotterdam ligger lavere (6 meter under havoverfladen). Schiphol markedsføres som en hel by, og det er ikke helt uden grund, når man tænker på lufthavnens store udbud af restauranter, shoppingmuligheder og underholdning. Lufthavnen har desuden vundet en række priser, bl.a. i forskellige kategorier som "Bedste lufthavn i Europa" og "Bedste lufthavn i verden".

Her kan du læse mere om Amsterdam Airport Schiphol. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Schiphol her i virkeligheden kun én terminal, hvor alt er samlet under ét tag, men opdelt i tre haller. Fra hver hal udgår flere arme (piers). I hal 1 findes pier B – C, i hal 2 findes pier D – E, og i hal 3 findes pier F – H og M.

Service, mad og shopping

I Schiphol kan man finde alt, hvad man ønsker sig, når det gælder mad, shopping og underholdning. I Schiphol Plaza finder du et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker, pubber, barer og fantastiske indkøbsmuligheder med alt fra souvenirs og tax-free til designermode og tilbehør. Der er også adgang til Schiphol Plaza for ikke-rejsende.

Der findes ikke mange lufthavne, som kan prale med et kunstmuseum, men i Schiphol ligger Rijksmuseum Amsterdam Schiphol, en udstillingshal med genstande fra det berømte Rijksmuseum i Amsterdam. Et andet lidt usædvanligt indslag er Holland Casino hvor du bl.a. kan spille på roulette og Black Jack. Til forskel fra Las Vegas er der ure på væggene, så du ikke mister flyet!

Hvis du har brug for at koble af, kan du starte med lidt friskpresset juice i Juicy Details, slå dig ned i en "afslapningsstol" med udsigt over flyene, få en massage i XpresSpa, blødgøre dine trætte fødder i specielle fodbad og derefter besøge Schiphols beroligende Meditation Centre.

I lufthavnen kan du finde alle mulige former for service, f.eks. banker, kontantautomater, valutaveksling, postkontor, konference- og erhvervscentre, legeland/legerum, puslerum, skadestue, apotek, bruser og sauna, supermarked, opbevaringsbokse, trådløst internet m.m.

Transport til Amsterdam

Fra Schiphol kan du tage med taxi, tog eller bus.

Taxi: Taxierne holder uden for ankomsthallerne og bringer dig til Amsterdams centrum på ca. en halv time. Man kan også bestille en taxi på forhånd – privat eller sammen med andre – f.eks. med Schiphol Travel Taxi som findes i hele Holland.

Tog: Den nemmeste og hurtigste måde at tage ind til Amsterdam på er med tog. Togstationen ligger under terminalen, og det tager kun 15 minutter at komme ind til centrum.

Bus: Der findes flere busruter til centrum, som afgår fra holdepladsen uden for Schiphol Plaza.

Gå til Amsterdam Airport Schiphols officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til Schiphol direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes mange hoteller at vælge imellem, både i Schiphol og i Amsterdam. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 300.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Schiphol finder du alle de store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Europcar, Budget m.fl. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden


Billige fly til Amsterdam

Header
Subject
Body
Footer