Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Billund Lufthavn

Billund

Billund Lufthavn (BLL) er Danmarks næststørste lufthavn og den niende største i Norden med godt 3 millioner passagerer pr. år. Billund Lufthavn ligger i Jylland, 58 km fra Esbjerg, 92 km fra Århus og 98 km fra Odense.

Fra Billund flyver bl. a. KLM, Lufthansa, Ryanair, AirBaltic, Atlantic Airways, British Airways Norwegian og SAS. Du kan flyve indenrigs til København samt til mange destinationer i Europa.

Her kan du læse mere om Billund Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i. 

Terminaler

Billund lufthavn har to terminaler. En passagerterminal og den ældre terminal huser både nogle af Cargo Center Billunds aktiviteter og et Business and General Aviation Centre, hvor firma- og forretningsfly samt taxi- og privatfly bliver ekspederet.

Service, mad og shopping

I Billund Lufthavn er der 4 spisesteder som serverer både mad og drikkevarer. Her er der også muligheder for shopping med souvenirs og smykker samt en taxfree-butik med parfume, kosmetik, slik og spiritus.

Har du brug for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, har lufthavnen trådløst internet.

Ved indkørslen til Billund Lufthavn ligger Zleep Hotel Billund, perfekt for dig, som skal skifte fly eller skal nå et tidligt morgenfly. Andre tjenester i lufthavnen omfatter f.eks. valutaveksling med Exchange, kontantautomater, puslerum og legerum, postkasse, bagageopbevaring og telefoner. Der er to lounges, King Amlet Lounge og Antares Lounge, samt møde- og konferencelokaler.

Transport til og fra Billund lufthavn

Transporten til og fra Billund Lufthavn foregår via taxi eller bus.

Taxa:
Billund-Give Taxa, Vejle Taxa og Esbjerg Taxa kører til og fra Billund Lufthavn. Der findes desuden flere firmaer, som tilbyder limousineservice.

Bus:
Flere busselskaber kører mellem Billund Lufthavn og nærliggende byer som Esbjerg, Horsens, Kolding, Skjern, Vejle og Århus.

Parkering
I Billund Lufthavn er der både korttids- og langtidsparkering – udendørs og i parkeringshus. En gratis shuttle-bus kører mellem alle parkeringsområder og terminalen, og ved hver holdeplads er der en knap, som tilkalder bussen efter behov. Læs mere om parkering og aktuelle priser på lufthavnens hjemmeside.´

Gå til Billund lufthavn´s officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om lufthavnen.

Fly

Book dit fly til og fra Billund lufthavn direkte på vores hjemmeside, her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Billund Lufthavn har et hotel på lufthavnsområdet, Zleep Hotel Billund, men der findes selvfølgelig også hoteller i de nærliggende byer. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Billund Lufthavn findes flere store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt.  Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

 

Billige fly til Billund

Header
Subject
Body
Footer