John F. Kennedy International Airport (JFK)

New York

John F. Kennedy International Airport fik sit navn en måned efter mordet på præsident John F. Kennedy for at hædre hans minde, men kaldes oftest for JFK. Det er den vigtigste internationale lufthavn i USA og den 12. største lufthavn i verden i forhold til antal passagerer. JFK ligger på Long Island, ca. 20 km fra Manhattan, og betjener årligt 48 millioner passagerer. Lufthavnen har ni terminaler og fire landingsbaner.

Her kan du læse mere om John F. Kennedy International Airport. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

JFK har 9 terminaler og terminal er helt nyrenoveret. Man kommer hurtigt rundt mellem terminalerne med AirTrain, der er et gratis hurtigtog.

Service, mad og shopping

JFK har et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker, pubber og barer. Her kan man finde shopping med alt fra souvenirs og tax-free til eksklusiv mode og tilbehør.

Har du brug for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der trådløst internet i flere terminaler, hvor du kan tilslutte din bærbare computer. Trådløst internet er gratis. I lufthavnen findes der flere kiosker med internetopkobling.

Du kan slappe af i en af JFK's lounges, booke en massage eller manicure hos XpresSpa (terminal 1, 4, 7) eller Oasis Day Spa i terminal 6 eller søge tilflugt i kapellet i terminal 4.

I lufthavnen kan du finde alle former for service, f.eks. kontantautomater, valutaveksling, postkontor, konference- og erhvervscenter, puslerum, skadestue og bagageopbevaring.

Rygning er forbudt i alle terminaler, så rygere henvises til de udendørs arealer.

Transport til New York

Pas på alle, som henvender sig til dig og tilbyder transport fra lufthavnen, eller som vil hjælpe dig med bagagen. Tag hellere til Ground Transportation Information, som findes i alle ankomsthallerne. Her finder du oplysninger og hjælp til at booke minibusser, som kan deles med andre passagerer, limousiner og bustransport. Fra JFK kan du tage med taxi, tog, bus eller forudbestilt minibus.


Taxi: Der er taxi uden for alle terminaler. Af hensyn til din egen sikkerhed bør du kun tage med de officielle, gule New York-taxier. Følg skiltene til Taxi Dispatch Booth, og få tildelt den første ledige taxi af uniformeret personale. Turen tager ca. 40-60 minutter.

Tog: Med hurtigtoget AirTrain kan du ikke kun køre til de øvrige terminaler, men også til togstationen, hvorfra du kan tage videre, samt til New Yorks undergrundsbane.

Bus: Der findes flere busselskaber, som stopper ved JFK. Et af dem er New York Airport Express Bus Service, som afgår fra alle terminaler og kører til Manhattan ca. Hvert 20.-30. minut.

Forudbestilt minibus: Gennem Super Shuttle Manhattan (blandt flere) kan du booke plads i en minibus, der deles med andre passagerer, som skal samme vej. Minibussen kører bekvemt fra dør til dør. Du kan finde flere oplysninger og booke hos Ground Transportation Information, som findes i alle ankomsthallerne.

Gå til John F. Kennedy International Airports officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

 

Fly

Book dit fly til JFK direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes mange hoteller at vælge imellem, både i nærheden af JFK og endnu flere i New York. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I JFK finder du alle de store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Enterprise, Budget m.fl. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Header
Subject
Body
Footer