Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Københavns Lufthavn, Kastrup

København

Københavns Lufthavn (CPH), som også kaldes Kastrup Lufthavn, er Danmarks og Nordens største lufthavn med mere end 23 millioner passagerer pr. år. Kastrup Lufthavn ligger godt 9 km fra Københavns centrum, 32 km fra Malmø og har tre passagerterminaler samt tre landingsbaner. Lufthavnen ejes og drives af Københavns Lufthavne A/S, som er et børsnoteret selskab. Københavns Lufthavn er SAS' hovedlufthavn og dermed et vigtigt knudepunkt for Star Alliance. Fra København kan man flyve direkte til 111 destinationer i hele verden.

Her kan du læse mere om Københavns Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Københavns lufthavn har tre terminaler – Terminal 1 for indenrigsflyvninger og Terminal 2 og 3 for udenrigsflyvninger. I Terminal 3 ligger der desuden en togstation. Terminalerne ligger i forlængelse og i gåafstand af hinanden, men man kan også benytte en gratis transitbus, som kører imellem alle terminaler. Hele strækningen tager ca. 5 minutter.

Service, mad og shopping

I Kastrup Lufthavn er der et stort udbud af restauranter, caféer, fast-food-butikker og barer, både før og især efter sikkerhedskontrollen. Her kan man finde shopping med alt fra souvenirs og taxfree til mode og tilbehør. Hvis du har behov for en lur eller et brusebad, kan du booke et værelse på Hilton Copenhagen Airport,  som ligger i tilknytning til Terminal 3. På Hilton Copenhagen Airport er der to restauranter, en bar, konferencelokaler og et wellness-center med swimmingpool og sauna. Har du bare behov for at slappe lidt af, er der mange specialdesignede hvilestole fordelt i hele lufthavnen.

Hvis du har behov for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der trådløst internet de fleste steder i lufthavnen. Hvis du allerede er kunde hos en af lufthavnens samarbejdspartnere – TDC Hotspot, iPass, WeRoam, Boingo eller NetPower Ipzone – kan du gå online direkte. Ellers kan du også betale for internettjenesterne med kreditkort. Hvis du ikke selv har computer, kan du leje flere stationære computere via Wayport, som du kan finde flere steder i Terminal 2 og 3.

Kastrup Lufthavn tilbyder alle former for service for rejsende, f.eks. banker (Nordea og Danske Bank), kontantautomater, vekselkontorer, bagageopbevaring, puslerum og legepladser, hittegodsafdeling, rygerum samt mødelokaler med Hilton Meetings.

 

Transport til og fra Købehavn lufthavn

Transporten til og fra Københavns Lufthavn foregår via taxa, tog, metro eller bus.

Taxa:
Der holder taxa uden for alle terminaler. Ved Terminal 3 er der en særlig taxakø for rejsende til Sverige, men også danske taxaer kan køre til Sverige.

Tog:
Togstationen ligger under Terminal 3, og man kan gå til fods eller med gratis transitbus, som kører mellem alle terminaler. Der afgår tog til Københavns centrum hvert 10. minut, og rejsen tager knapt 15 minutter. Der afgår tog til Helsingør og Malmø hvert 20. Minut. 

Metro:
Metrostationen ligger i Terminal 3, og man kan gå til fods eller med gratis transitbus, som kører mellem alle terminaler. Metroen går ca. hvert 4.-6- minut i dag- og aftentimerne og hvert 15. minut om natten. Turen til Københavns centrum tager ca. 15 minutter.

Bus:
Fra Københavns Lufthavn går der flere ruter til byer rundt om København og hele Danmark. Du kan læse mere på lufthavnens hjemmeside, hvor du også kan finde links til de forskellige busselskaber.

Parkering
I Kastrup Lufthavn findes der 10.500 parkeringspladser – de fleste i parkeringshuse. Parkeringspladserne er opdelt i fem forskellige prisklasser, alt efter beliggenheden i forhold til terminalerne – Economy Week, Economy Week Plus, Business Light, Business Premium og Business Executive Parkeringspladserne er markeret med forskellige farver, så du nemt kan finde den rigtige løsning. Der går gratis transitbus mellem parkeringspladserne og terminalerne. Hvis du skal hente eller bringe passagerer til lufthavnen, kan du gøre det uden for Terminal 2 ved parkeringsplads P4 eller uden for Terminal 3 ved parkeringsplads P6. Du kan også parkere gratis på en vilkårlig plads i 15 minutter.

Gå til Købehavns lufthavn officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om lufthavnen.

Fly

Book dit fly til Københavns lufthavn direkte på vores hjemmeside, her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Københavns Lufthavn har et hotel i lufthavnsområdet, Hilton Copenhagen Airport, som ligger i tilknytning af Terminal 3. Der er desuden et stort udbud af hoteller i København. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Københavns Lufthavn findes flere store biludlejningskæder – Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Header
Subject
Body
Footer