Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

London Heathrow Airport (LHR)

London

Heathrow ligger 15 km uden for London og er en af verdens mest trafikerede lufthavne med ca. 70 millioner passagerer om året. Heathrow blev åbnet i 1946 og har i dag fem terminaler og to landingsbaner. Mere end 90 flyselskaber flyver fra Heathrow, hvilket gør lufthavnen til et vigtigt knudepunkt for flytrafik i hele verden. Fra Heathrow kan man rejse til 180 destinationer i hele verden.

Her kan du læse mere om London Heathrow Airport. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Der er gåafstand mellem terminal 1, 2 og 3, og skilte markerer vejen tydeligt. Det tager ca. 7 minutter at gå mellem terminal 1 og 2, 11 minutter fra terminal 1 til 3 og 10 minutter mellem terminal 2 og 3.

Transport til og fra terminal 4 og 5 foregår med gratis tog og busser, som bringer dig til den rigtige terminal i løbet af få minutter. Heathrow Connect (til terminal 4) og Heathrow Express (til terminal 5) afgår hvert kvarter fra Heathrow Central Station, som ligger mellem terminal 1, 2 og 3.

Læs mere om Heathrows terminaler.

Service, mad og shopping

Heathrow har et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker, pubber og barer. Her kan man finde fantastiske shoppingmuligheder med alt fra souvenirs og tax-free til designermode og tilbehør.

Har du brug for at tjekke e-mail eller surfe på internettet, er der både kiosker med internetopkobling samt terminaler, hvor du kan tilslutte din bærbare computer. Derudover findes der flere hotspots i terminalerne, hvor du kan tilslutte din computer og surfe trådløst. Betalingen foregår med kreditkort eller mønter (Euro eller Pund).

Du kan slappe af i en af Heathrows lounges, booke en spabehandling i Urban Retreat i terminal 1 eller søge ly i St George's Chapel, som byder velkommen til alle religioner.

I lufthavnen kan du finde alle former for service, f.eks. apotek, kontantautomater, vekselkontorer, skadestue, erhvervscenter, postkontor, bad, puslerum og opbevaring af bagage.

Her kan læse mere om service, mad og shopping i Heathrow.

Transport til London

Fra Heathrow kan du tage med taxi, tog, undergrundsbane eller bus.

Taxi: Der findes taxi uden for alle terminaler, og du kommer til Londons centrum på mellem 30 minutter og en time, alt efter trafik.

Tog: Heathrow Express er et direkte tog til Paddington Station i London, som afgår hvert kvarter fra terminal 1, 2, 3 og 5. Med Heathrow Express når du Londons centrum på ca. 15 minutter. Heathrow Connect afgår hver halve time fra terminal 1, 2, 3 og 4 till Paddington Station i London med flere stop på vejen, der forlænger rejsetiden til ca. 25 minutter.

Undergrundsbane: Tag Piccadilly Line til Londons centrum på ca. 50-60 minutter med afgang mindst hver 10. minut.

Bus: Du kan køre med National Express Coach fra Heathrow, terminal 1, 2 og 3 til Victoria Station på 40-80 minutter.

Gå til London Heathrow Airports officielle hjemmeside for at få flere oplysninger.

Fly

Book dit fly til London Heathrow direkte på vores websted. Her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Der findes mange hoteller at vælge imellem, både i Heathrow og i London. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Heathrow finder du alle de store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget m.fl. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Billige fly til London

Header
Subject
Body
Footer