Seneste flybillet søgning

Mobil rejseplan

Nyhedsbrev

Bedste fly priser

Bedste flybilletpriser med KLM

Bedste flybilletpriser med SAS

Bedste flybilletpriser med Lufthansa

Oslo Lufthavn, Gardermoen

Oslo

Oslo Lufthavn - Gardermoen - er Norges største lufthavn og den næst største i Norden med over 22 millioner passagerer pr. år. Oslo Lufthavn ligger i Gardermoen i Ullensaker kommune, 50 km nord for Oslo. Lufthavnen ejes og drives af Oslo Lufthavn AS, der er et fuldtejet datterselskab til Avinor, som igen ejes af den norske stat, der driver 46 lufthavne i hele landet.

Oslo Lufthavn er tre gange kåret som Europas mest punktlige lufthavn af AEA og blev i 2007 udnævnt som Europas mest effektive lufthavn. Fra Oslo kan man flyve til 112 destinationer i hele verden.

Her kan du læse mere om Oslo Lufthavn. Klik på linkene nedenfor for at gå direkte til de oplysninger, du er interesseret i.

Terminaler

Gardermoen Lufthavn har en terminal i to etager, der er opdelt i indenrigs og udenrigs, ankommende og afgående.

Service, mad og shopping

I Gardermoen er der et stort udbud af restauranter, caféer, fast food-butikker og barer. Her kan man finde shopping med souvenirs, mode, tilbehør og meget mere. Da Norge ikke er medlem af EU kan man sælge taxfree-varer ved alle internationale flyvninger, og selv til ankommende rejsende. Som følge heraf har lufthavnen Europas største taxfree-butik!

Kun 100 m fra terminalen ligger Radison SAS Airport Hotel, som tilbyder bekvemme værelser til overnattende gæster, træningscenter, solarium, sauna, golfsimulator, restaurant og konferencecenter med et stort antal møde- og konferencelokaler. I Gardermoen Lufthavn er der tre lounges – der er to til rejsende med SAS og Star Alliance, mens den tredje bruges af flyselskaber, som ikke er medlemmer af Star Alliance.

Har du brug for at tjekke e-mail eller surfe på internettet er der trådløst internet i hele terminalen, herunder i lounges og konferencecenteret, så du kan tilslutte din bærbare computer. Lufthavnen har flere samarbejdspartnere til denne tjeneste – Telenor, Netcom, TeliaSonera, iPass, m.fl. – men er man ikke allerede kunde hos en af disse, kan man også betale for internettjenesten med kreditkort direkte via portalen.

Oslo Lufthavn tilbyder også service for rejsende, f.eks. bank (DnB NOR), kontantautomater, valutaveksling, bagageopbevaring og hittegodsafdeling.

Transport til og fra Oslo lufthavn

Transporten til og fra Oslo Lufthavn foregår via taxi, tog eller bus.

Taxa:
I ankomsthallen findes informationsstandere for taxa, hvor man kan få oplysninger om de forskellige taxaselskaber og deres faste priser til forskellige steder i Norge, samt hjælp til at bestille en taxa. Taxakøen finder man uden for ankomsthallen, og der er en række taxaselskaber at vælge mellem.

Tog:
Flytoget bringer dig fra Gardermoen til Oslo, men også til Asker, Sandvika, Lysaker, Skøyen, Nationaltheatret og Lillestrøm. NSB-regionaltog på strækningen Skien – Oslo – Lillehammer – Trondheim går via Oslo Lufthavn, ligesom der findes NSB-lokaltog mellem Kongsberg og Eidsvoll. 

Bus:
Der findes flere muligheder, hvis du ønsker at tage bussen til/fra Oslo lufthavn. Stor-Oslo Lokaltrafik driver flere ruter til lufthavnen med mange holdepladser i lokalområdet. SAS Flybussen kører mellem lufthavnen og Oslo centrum hvert 20. minut, alle ugens dage. Flybussekspressen kører til og fra Bekkestua, Fredrikstad, Majorstuen, Gjøvik og Ski. Nettbuss har afgange til og fra Kongsvinger, Årnes og Oslo Lufthavn. Askeladden Reiser driver Gardermobussen på strækningen Sundvollen – Hønefoss – Jevnaker – Lunner – Oslo Lufthavn.

Parkering:
I Gardermoen Lufthavn findes der to parkeringshuse og seks udendørs parkeringsområder med i alt 18.000 parkeringspladser. Mellem parkeringspladserne og terminalen går der gratis transferbus mindst én gang hvert 15. minut. Betalingen foregår med benzinkort eller kreditkort, og man kan også reservere en parkeringsplads i forvejen via EuroParks bookingsystem på hjemmesiden. Hvis du skal hente eller aflevere passagerer, er der en korttidsparkering i direkte tilknytning til terminalen. Her kan man parkere i maksimalt to timer.

EuroPark tilbyder Express-parkering, hvilket betyder, at du kan parkere bilen i korttidsparkeringen, aflevere bilnøglen og få din bil parkeret og kørt frem mod en afgift. Prisen for parkering er den samme som normalt. Hvis din bil har behov for en vask, voksbehandling eller eventuelt få repareret et stenslag eller en lakskade, er der et autoværksted i parkeringshus P10, hvor du kan aflevere bilen, mens du er ude og rejse!

Gå til Oslo lufthavns officielle hjemmeside for at få flere oplysninger om lufthavnen.

Fly

Book dit fly til Oslo lufthavn direkte på vores hjemmeside, her kan du vælge mellem mere end 650 flyselskaber.

Fly + hotel

Du kan opnå gode tilbud, hvis du booker fly og hotel samtidigt.

Hotel

Oslo Lufthavn har et hotel i lufthavnsområdet, Radisson SAS Airport Hotel Oslo, som ligger 100 meter fra terminalen. Der er desuden et stort udbud af hoteller i Oslo. Det nemmeste er at booke dit hotel her på Supersaver.dk. Vi tilbyder 80.000 hoteller i hele verden i alle prisklasser.

Billeje

I Oslo Lufthavn findes flere store biludlejningsbureauer – Hertz, Avis, Europcar, Budget, National og Sixt. Du kan booke din udlejningsbil her på Supersaver.dk.

Til toppen af siden

Billige fly til Oslo

Header
Subject
Body
Footer